SPECIAL SERVICE BY PAK TAM BRAVO

Sesiapa yang berminat untuk service atau upgrade Handset boleh rojer-rojer dengan Pak Tam Bravo. Beliau juga ada menjual aksessoris yang telah diubahsuai seperti handsfree.Sesiapa yang berminat tinggalkan no talipon dalam komen untuk post ini, itupun sekira betul-betul berminat. Sertakan apa model handphone yang hendak diubahsuai atau yang berminat hendakkan handsfree yang telah diubahsuai pun boleh tinggalkan no talipon anda disini. Anda akan dihubungi dengan kadar segera..

Jari Melentik dari Pak Tam service 5Star....
Alatan Service Pak Tam

Pak Tam sedang bertugas....
Dapat pengajaran dari Pak Tam untuk membezakan yang mana original yang mana bukan original khasnya Handsfree. Harap informasi ini dapat membantu rakan-rakan PTT.

Handsfree Nokia Original. Board Nampak padat dan penutup terdapat skru kecik. Dalam terdapat Lapik Tembaga.


Handsfree Nokia yang bukan original. Hati-hati kerana quality hampir serupa pada bahagian luaran. Tiada skru pada bahagian penutup dan board simple.

 

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.